Δήλωση Συμμετοχής σε Τουρνουά Α.Ο.Α.Χ.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στα τουρνουά μας.

Όνομα  
Επίθετο  
Τηλέφωνο επικοινωνίας  
E-mail
Κατηγορία  
Παρατηρήσεις
Αποστολή

Με την δήλωση συμμετοχή σας συναινείτε στους παρακάτω Όρους Συμμετοχής

Με την συμμετοχή μου δηλώνω ότι είμαι ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να αγωνιστώ στο τουρνουά και ότι ο ΑΟΑΧ δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων (ατύχημα, πρόβλημα υγείας κ.α.). Επίσης δηλώνω ότι θα αποδεχτώ ανεπιφύλακτα τις ώρες και τις ημέρες ορισμού των αγώνων μου και δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στη ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Όροι συμμετοχής

1. Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου κ Γ Σεπτεμβρίου, τηλ. 210-5810194), εφεξής καλούμενο ΑΟΑΧ, διοργανώνει τουρνουά τένις το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Χαϊδάρι Αττικής και θα καλείται εφεξής στους παρόντες όρους «η διοργάνωση».
2. Η φόρμα συμμετοχής στο www.haidaritennis.gr αποτελεί τον μοναδικό τρόπο εγγραφής στη διοργάνωση.
3. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση αποδέχονται την επιθυμία του ΑΟΑΧ να διατηρούν τα στοιχεία τους (διατηρώντας τα σε βάση δεδομένων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»), για να γνωστοποιούν με συμβατικά και / ή ηλεκτρονικά μέσα προσφορές, ενημερωτικά έντυπα, και / ή ενημερώσεις σχετικά με υπάρχοντα ή νέα προϊόντα που αφορούν στους συμμετέχοντες, χωρίς καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση των μελών. Χρήση των στοιχείων των συμμετεχόντων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό απαγορεύεται.
4. Οι υπεύθυνοι συλλογής / τήρησης των στοιχείων των συμμετεχόντων είναι ο ΑΟΑΧ.
5. Σε περίπτωση που στο μέλλον, οι συμμετέχοντες επιθυμούν τη βεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους στο σχετικό αρχείο μας, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 2472/97, μπορούν να ενημερώσουν εγγράφως, με σχετική επιστολή τους στον ΑΟΑΧ.
6. Ο διοργανωτής ΑΟΑΧ διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τις ημερομηνίες, τους κανονισμούς και τον τόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τα έπαθλα των αγώνων.
7. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση δηλώνουν υπεύθυνα ότι η συμμετοχή τους πραγματοποιείται με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και πως έχουν προηγουμένως προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ταυτόχρονα, δηλώνουν πως παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον των Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου για κάθε ζημιά ή βλάβη που είτε τυχόν υποστούν είτε προκαλέσουν σε τρίτους από οποιαδήποτε αιτία στα πλαίσια της διοργάνωσης.
8. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος και της εικόνας τους από τον ΑΟΑΧ και τους χορηγούς της διοργάνωσης.
9. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση δηλώνουν επίσης ότι έχουν λάβει γνώση για τους κανονισμούς της διοργάνωσης, όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη της διοργάνωσης, καθώς και για τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση, έγγραφα τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα haidaritennis.gr, και ότι τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.
10. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται πως σε οποιαδήποτε περίπτωση μη τήρησης των κανονισμών της διοργάνωσης, όπως αυτοί περιγράφονται στην προκήρυξη της διοργάνωσης, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση μη χρηστής και φίλαθλης συμπεριφοράς, ο διοργανωτής ΑΟΑΧ τηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής του αθλητή είτε σε μία είτε σε περισσότερες κατηγορίες.

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©