Ε3 Θ ΕΝΩΣΗΣ 16ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ο.Α.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοσιεύτηκε στις 04/04/2018 στην κατηγορία Θ Ενωση

ΤΑΜΠΛΟ

Α12   Κ12   Α14   Κ14  Α16   K16

 

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

SIGN IN

 

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ

 

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 16ης ΕΒΔ. Θ΄ΕΝΩΣΗΣ

ΑΓΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12-14-16 ΕΤΩΝ

Η Θ΄ Ένωση  Σωματείων Αντισφαίρισης της ΕΦΟΑ αναθέτει στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης  την διοργάνωση του Ενωσιακού Πρωταθλήματος Ε3 16ης εβδ. (Α/Κ 12-14-16 ετών)  από  την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 έως την  Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Με πιθανότητα παράτασης Δευτέρα 23 Απριλίου.

 

Δικαίωμα συμμετοχής : Με βάση την απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων junior, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι  αθλητές  των συλλόγων που ανήκουν στην δύναμη της Θ΄ Ένωσης της Ε.Φ.Ο.Α.

Έδρα αγώνων :– Ο.Α. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Τέρμα Ελαιών και Πανοράματος, Πετρούπολη

Υπεύθυνος αγώνων:   ΚΕΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (6985025357)

Επιδιαιτητής :  ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΥ ΛΙΝΑ (6942072646)

Γραμματεία: ΣΑΣΣΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (2105058886)

Ιατρός: Θα ανακοινωθεί

Αριθμός γηπέδων : 5 γήπεδα  greenset                                            Μπάλες: Babolat

Δηλώσεις συμμετοχής- Απόσυρση: Μέχρι Δευτέρα 16/04 και ώρα 21:00 για όλες τις κατηγορίες των αθλητών θα γίνεται από τους Συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.e-efoa.gr. Τα Σωματεία και πολλοί αθλητές διαθέτουν ήδη σχετικό κωδικό πρόσβασης. Οι Αθλητές χωρίς πρόσβαση μπορούν να λαμβάνουν κωδικούς με την βοήθεια των Σωματείων τους. Το Σωματείο μπορεί να ακυρώσει την συμμετοχή τιμωρημένου αθλητή εφόσον έχει ενημερώσει για την τιμωρία την Ένωση και την Ε.Φ.Ο.Α

Κλήρωση αγώνων:  Μετά το SIGN IN στα γραφεία του Ομίλου .

SIGN-IN: ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο site του ομίλου www.tennispetroupolis.com ή στην σελίδα του ομίλου στο facebook

 

Υποχρεώσεις αθλητών :

  • Δελτίο Αθλητικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.), όπως αυτή εκδίδεται από την Ομοσπονδία. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι έχουν ενεργοποιήσει το Μητρώο τους με την καταβολή του σχετικού παράβολου και την κατάθεση Ιατρικής βεβαίωσης, που πρέπει να έχει εκδοθεί μέσα στο 2018. Το Δ.Α.Τ. περιλαμβάνει και το κόστος της Κάρτας Αθλητή.
  • παράβολο συμμετοχής 15 €.
  • Οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στην έδρα των αγώνων μία (1) ώρα μετά τη λήξη του αγώνα τους για διαιτησία (σε περίπτωση που τους ζητηθεί) με ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση άρνησης. Δεν μπορεί να κάνει διαιτησία αθλητής σε αγωνιζόμενο από τον Όμιλό του

Επιλογή αθλητών/τριών: Η κατάρτιση των ταμπλώ, θα γίνει  βάση της Πανελλήνιας  Βαθμολογίας των αθλητών-τριών της εβδομάδας των αγώνων .

Σύστημα-Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Σύστημα Knock-out

Μέχρι και τον γύρο των 16 οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2  sets των 6 games (σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1 set, tiebreak των 10 πόντων). Από τον γύρο των 8 (προημιτελικοί) θα διεξαχθούν σε 2  νικηφόρα sets των 6 games.

Με εκτίμηση

H Πρόεδρος της Θ΄ Ένωσης

Χαντζή Δήμητρα

 

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©