3η ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑ ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσιεύτηκε στις 10/12/2019 στην κατηγορία Διακρίσεις Αθλητών

Την 3η Πανελλήνια θέση κατέκτησε η Γυναικεία Ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α Εθνικής που πραγματοποιήθηκε στην Ηλιούπολη 22-24/11 και 6-8/12.
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του ΑΟΑΧ περνάει στη Β φάση της διοργάνωσης, αφού έχει τερματίσει 1η στον όμιλο της στην Ά φάση και διεκδικεί τον τίτλο των Πρωταθλητών!
Στην γυναικεία ομάδα συμμετείχαν οι αθλήτριες  Αγγελική Κόκκοτα, Ευγενία Μουρούτσου , Ναταλία Κασσή και Μαρία Καζελίδη. Προπονητής της ομάδας ο head coach του ομίλου Τάκης Πούντζας.
Εξαιρετική εμφάνιση και για την αντρική ομάδα του Α.Ο.Α.Χ., η οποία τερμάτισε 2η στον όμιλό της στην Α φάση  και εξασφάλισε την παραμονή στην Α Εθνική κατηγορία. 
Στην ομάδα ανδρών συμμετείχαν οι αθλητές Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιάννης Κασσής και Θωμάς Σκαλτσογιάννης. Προπονητής- συνοδός ο Γιώργος Μπαλογιάννης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες απαρτίζονται από αθλητές της ακαδημίας, όπου ξεκίνησαν από τον Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου και όχι από μετεγγραφές!
Η πρόεδρος του ομίλου Χαντζή Δήμητρα και το Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητική ομάδα.
« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©