Υποψήφια η πρόεδρός μας Δήμητρα Χαντζή για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ

Δημοσιεύτηκε στις 22/03/2021 στην κατηγορία Γιορτές

Αγαπητές/Αγαπητοί, 
 

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του κ. Γκλαβά στις επερχόμενες εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας που θα λάβουν χώρα στις 27.03.2021. 

Όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε, η ενασχόληση μου με το τένις μετράει πάνω από 20 έτη με ενεργή συμμετοχή σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων που σκοπό είχαν και έχουν την ανάπτυξη του αθλήματος. Ως Πρόεδρος τους Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου (ΑΟΑΧ) κατάφερα με την αγαστή συνεργασία και πλήρη υποστήριξη των προπονητών και αθλητών μας, να καταστήσω τον Όμιλο ως έναν από τους πολυπληθέστερους και πιο πετυχημένους του αθλήματος μας. Επιπρόσθετα, από το 2011 έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος της Θ’ Ένωσης της ΕΦΟΑ μέσα από την οποία εργάζομαι αδιαλείπτως και σε κεντρικό επίπεδο μαζί με τα υπόλοιπα Σωματεία της Ένωσης με στόχευση την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών άθλησης καθώς και την εδραίωση του τένις σε όλο και περισσότερες περιοχές και γειτονιές.

Η αγάπη μου για το άθλημα και η πίστη μου ότι η αντισφαίριση έχει μεγάλο χώρο για περαιτέρω ανάπτυξη, τόσο σε ποσοτικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο, με έκαναν να δεχτώ την τιμητικότατη πρόταση του κ. Γκλαβά και να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές στο πλευρό του. Θεωρώ ότι με τη θέληση, την εμπειρία και την επιμονή μου θα είμαι σε θέση να βοηθήσω ποικιλοτρόπως και από όποια θέση μου ζητηθεί στον κοινό στόχο που έχουμε όλοι: Να κάνουμε το τέννις πρωταγωνιστή στον αθλητικό χώρο της Ελλάδας με κύριες αξίες και αρχές την αθλητική παιδεία και το ευ αγωνίζεσθαι.

 

Με εκτίμηση,

Χαντζή Πανταζοπούλου Δήμητρα

Πρόεδρος ΑΟΑ Χαϊδαρίου

Πρόεδρος Θ Ένωσης Σωματείων    

 

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©