Ανάπτυξη των Παικτών στις Αγωνιστικές Ηλικίες 11 έως 14 ετών

Δημοσιεύτηκε στις 13/11/2013 στην κατηγορία Σεμινάρια

Στις 3-4 Νοεμβρίου 2012 ολοκληρώθηκε το τρίτο στάδιο σεμιναρίων του προγράμματος επιμόρφωσης προπονητών στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου. Το θέμα του σεμιναρίου αναφέρεται στον εξειδικευμένο τομέα της προπονητικής που αφορά την «Ανάπτυξη των Παικτών στις Αγωνιστικές Ηλικίες 11 έως 14 ετών». Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι  υπεύθυνοι για την εκπόνηση του προγράμματος επιμόρφωσης προπονητών/ εκπαιδευμένοι Tutor από expert της I.T.F., για τη συγκεκριμένη θεματολογία,  Γεώργιος Παπαχατζής και Μάνος Μουλιανιτάκης.

Μεγάλη τιμή για τον Α.Ο.Α.Χ. ήταν η παρουσία της αθλήτριας Γεωργάτου Ειρήνης, μία αθλήτρια πρότυπο για το ελληνικό τένις, αφού είναι Νο 173 στην παγκόσμια κατάταξη. Στη λήξη του σεμιναρίου οι ομιλητές μαζί με τον προπονητή του Α.Ο.Α.Χ. Πούντζα Τάκη της απόνειμαν αναμνηστικά του ομίλου.

Η αντιπρόεδρος της Θ’ Ένωσης και πρόεδρος του Α.Ο.Α.Χ. Χαντζή Δήμητρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι τιμή μας και παράδειγμα προς όλους τους προπονητές μία τέτοια αθλήτρια να παρακολουθεί τα σεμινάρια που διοργανώνουμε. Αυτό αποδεικνύει πως όσο ψηλά κι αν φτάσει κάποιος παίχτης πάντα θα πρέπει να ενημερώνεται, να μαθαίνει και να εξελίσσει  τις γνώσεις του και τις αντιλήψεις του για το ελληνικό τένις. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε σε μερικά χρόνια να βλέπουμε ένα διαφορετικό τένις από τα νέα παιδιά.»

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©