Play Tennis

Δημοσιεύτηκε στις 13/11/2013 στην κατηγορία Σεμινάρια

Το πρώτο Σεμινάριο « Play Tennis» στην Αττική, διοργανώθηκε από τη Θ΄Ένωση και πραγματοποιήθηκε στο Χαϊδάρι το Σάββατο 15 και τη Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011.
Ομιλητές τους σεμιναρίου ήταν οι κύριοι Γιώργος Παπαχατζής και Μάνος Μουλιανιτάκης οι οποίοι είναι Tutors εκπαιδευμένοι από την I.T.F.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 49 προπονητές-τριες τόσο από την Θ΄Ενωση όσο και από άλλες ενώσεις της Ελλάδας.

Η ανανεωμένη θεματολογία του σεμιναρίου περιελάμβανε την πρώτη μέρα, τη καμπάνια της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το Play and Stay, τη προπόνηση με την παιχνιδοκεντρική μέθοδο (GAME BASED APPROACH), τις ικανότητες επικοινωνίας του προπονητή, τα εξελικτικά στάδια για το παιχνίδι στη βασική γραμμή κτον προπονητικό προγραμματισμό.

Η δεύτερη μέρα περιελάμβανε,την οργάνωση της προπόνησης σε τμήματα με πολλούς νέους παίκτες, το θέμα της «Διαφοροποίησης» μέσα σε μία προπονητική μονάδα,τα εξελικτικά στάδια για το Servis και την επιστροφή του, τα εξελικτικά στάδια για το παιχνίδι στο φιλέ, το θέμα των "κινητικών επιδεξιοτήτων" ενώ ολοκληρώθηκε με τα συστήματα αγώνων που μπορούν να εφαρμοστούν στα πλαίσια του Play Tennis.
Στον επίλογο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου Χατζή Δήμητρα, τον tutor της Θ΄ένωσης Τάκη Πούντζα και την προπονητική ομάδα του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου για την άψογη φιλοξενία και την αμέριστη βοήθεια που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυτη επιτυχία του Σεμιναρίου.

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©