ΣΤΟΥΣ 8 Η ΑΡΚΑΔΙΑΝΟΥ ΣΤΟ Nike Junior International Edinburgh U14

Δημοσιεύτηκε στις 10/07/2015 στην κατηγορία Διακρίσεις Αθλητών

Στην 8αδα σταμάτησε η αθλήτριά μας Αρκαδιανού Άννα στο Nike Junior International Edinburgh U14. Η Αννούλα δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Συγχαρητήρια για την πορεία της

 

Η Άννα Αρκαδιανού ζευγάρωσε τις νίκες της στο Εδιμβούργο της Σκωτίας στις 9/07 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Nike Junior International Edinburgh, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Τennis Europe.

Η 14χρονη Ελληνίδα αθλήτριά μας, προκρίθηκε επίσης στα ημιτελικά των διπλών, μαζί με τη Βρετανίδα Mae McCutcheon.

αρ1Αν και είχε την πρώτη της απώλεια σετ στο τουρνουά, η Αρκαδιανού κατάφερε να αφήσει πίσω της τις δυσκολίες και να αποκλείσει την Madeline Frediani από τη Μεγάλη Βρετανία, στη δεύτερη αναμέτρησή της στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Η 14χρονη Ελληνίδα αθλήτρια επιβλήθηκε της Βρετανίδας αθλήτριας με 7-6 (3), 4-6, 6-1 και σφράγισε την είσοδό της στα προημιτελικά της διοργάνωσης της Tennis Europe.

Στα προημιτελικά η Άννα, που είναι στο Νο2 του ταμπλό και στο Νο146 της κατάταξης U14 της Tennis Europe, αντιμετώπισε την επίσης Βρετανίδα, Annali Olivelle, Nο8 στο ταμπλό και Νο358 στα 14άρια της Ευρώπης, από την οποία δυστυχώς έχασε και αποκλείστηκε.

Η Αρκαδιανού βρίσκεται σε τροχιά τίτλου και στα διπλά, όπου προκρίθηκε στα ημιτελικά μαζί με τη Mae McCutcheon. Οι δύο αθλήτριες νίκησαν σε ένα συνερπαστικό ματς τις Βρετανίδες Madeline Frediani και Holly Staff με 6-4, 4-6, 15-13, για να προκριθούν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Γαλλίδες, Rania Azziz και Karine Marion Job.

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©