Tennis golden team

Δημοσιεύτηκε στις 14/11/2013 στην κατηγορία Τουρνουά

H tennis golden team είναι μία συνεργασία των προπονητών Γιώργου Σταμούλου (Α.Ο.Α.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ), Κώστα Σπανό (Α.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ), Πούντζα Τάκη (Α.Ο.Α.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ) με στόχο:

  • Την διοργάνωση junior τουρνουά με σωστές υπηρεσίες για τους αθλητές-γονείς-προπονητές
  • Την διοργάνωση τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ με οικονομικά έπαθλα
  • Αποστολή αθλητών σε τουρνουά του εξωτερικού
  • Εργομετρήσεις
  • Ψυχολογική υποστήριξη αθλητών-ομάδες γονέων

 

Η tennis golden team διοργάνωσε 3 τουρνουά από τον Απρίλιο και προετοιμάζεται και για τα επόμενα. Τα τουρνουά διεξήχθησαν στον Α.Ο.Α.Χαϊδαρίου, στον Γ.Ο.Π.Παλάσκα και στον Α.Ο.Α. Ηλιούπολης. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν αθλητές ηλικίας 10-16 ετών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Για πρώτη φορά σε διοργάνωση οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε τουλάχιστον 2 παιχνίδια, εφόσον υπήρχε γύρος χαμένων(consolation). Επίσης οι μικροί τενίστες μπορούσαν να αγωνιστούν και σε παιχνίδια διπλών.

Στα τρία τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Σχεδόν 700 αθλητές συνολικά από την Πάτρα, την Κόρινθο, τη Ρόδο, τη Ζάκυνθο και πολλές περιοχές της Αθήνας έλαβαν συμμετοχή.

Η tennis golden team φρόντισε να ανταμείψει τους νικητές των διοργανώσεων παρέχοντάς τους πολλά δώρα, όπως δωροεπιταγές της HEAD, αλλά και όλους τους συμμετέχοντας δίνοντάς τους δώρο καπελάκι και μπλουζάκι με το λογότυπο της tennis golden team, ονομαστική εκπτωτική κάρτα σε συνεργασία με την adidas καθώς επίσης και τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην κλήρωση για κινητά τηλέφωνα και ποδήλατα.

     Η προσπάθεια των δημιουργών αυτής της ομάδας συνεχίζεται καθημερινά και υπόσχονται όλο και καλύτερες διοργανώσεις με περισσότερες παροχές για αθλητές και γονείς. Τέλος ευχαριστούν θερμά όλους όσους τους στηρίζουν σε  αυτή τη προσπάθεια.

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©