Γιορτή Δήμου Χαϊδαρίου - Εν τω δρόμω

Δημοσιεύτηκε στις 27/11/2013 στην κατηγορία Γιορτές

Την Κυριακή 29/09 ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου βγήκε στον δρόμο και έδειξε σε μικρούς και μεγάλους πόσο συναρπαστικό είναι το άθλημα του τένις καθώς επίσης τους βοήθησαν ώστε να μάθουν να παίζουν. Από τις 11:00 έως τις 14:00 παιδιά από όλα τα σχολεία του Χαϊδαρίου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο τένις με την βοήθεια και την καθοδήγηση πάντα, των προπονητών του ομίλου Πούντζα Τάκη, Χρονοπούλου Δήμητρας, Ανδριώτη Θανάση, Μπόρση Γιώργου, Βουλέλη Νίκης. Ο όμιλος μοίρασε στα παιδία μπλουζάκια και καπελάκια και είχαν ειδικό περίπτερο για να εξυπηρετήσουν τους γονείς σε ότι απορίες είχαν. Η babolat ήταν χορηγός εξοπλισμού της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η προεδρος του ομίλου Χαντζή Δήμητρα και φυσικά ο Δήμαρχος του Χαϊδαρίου Μαραβέλιας Δημήτρης. Η κ. Χαντζή δήλωσε: "Ο όμιλος έχει στόχο την συνεχή δίαδοση του αθλήματος στο Χαϊδάρι και γενικότερα στη Δυτική Αττική, με πρώτο πάντα στόχο τα παιδιά".
Το συγκεκριμένο street camp διοργανώθηκε για 1η φορά από το Δήμο Χαϊδαρίου στην Καραϊσκάκη (κεντρικός δρόμος Χαϊδαρίου), συμμετείχαν όλα τα αθλητικά σωματεία του δήμου και σκοπό είχε να γνωρίσουν τα παιδιά όλα τα αθλήματα και να επιλέξουν εκείνο που τους αρέσει.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©