Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα/ 3οι ΣΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ/ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ στα ΔΙΠΛΑ Α12

Δημοσιεύτηκε στις 26/04/2016 στην κατηγορία Διακρίσεις Αθλητών

Διακρίσεις και πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε η αγωνιστική μας ομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U12 και U16 που διοργανώθηκε στο Μαραθώνα 18-25/04.

Την 3η θέση στα Διπλά A12 κατέκτησαν οι Κατσιμίχας Νίκος και Σκαλτογιάννης Θωμάς πραγματοποιώντας ξαιρετική πορεία τόσο στα διπλά όσο και στα μονά φτάνοντας στους 8 καλύτερους αθλητές της Ελλάδας! Και ο Τσιτσάνης Μάνος κατάφερε να διακριθεί στους 16 της διοργάνωσης τόσο στα μονά όσο και στα διπλά στα Α12.

Ο Α.Ο.Α.Χ. εκπροσωπήθηκε από 28 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Σας παραθέτουμε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα όλων των αθλητών μας σε μονά/διπλά/μικτά.

Τους αθλητές παρακολούθησαν καθόλη τη διάρκεια της πορείας τους οι προπονητές Πούντζας Τάκης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Nova Sports, και Μπαλογιάννης Γιώργος.

Τέλος οι αθλητές μας είχαν την χαρά και την τιμή να γνωρίσουν από κοντά την μεγάλη ελληνίδα τεννίστρια Μαρία Σάκκαρη, να μιλήσουν μαζί της και να φωτογραφηθούν!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και καλή επιτυχία στους αθλητές μας U10 και U14 που θα αγωνιστούν με τη σειρά τους την Τρίτη του Πάσχα!

 

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©