ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΡΚΑΔΙΑΝΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις 06/06/2016 στην κατηγορία Διακρίσεις Αθλητών

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτριά μας Αρκαδιανού Άννα, που κατέκτησε στα Τίρανα τον τίτλο του Tirana Open U18. Αυτός ήταν ο πρώτος κερδισμένος τίτλος για την Άννα σε τουρνουά της ITF.

Σε έναν ελληνικό τελικό στα Τίρανα, η Άννα Αρκαδιανού, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα αγώνων, κέρδισε την Μάγδα Αδαλόγλου και κατέκτησε τον τίτλο με 6-1, 6-1. Η νίκη αυτή έφερε τη νεαρή αθλήτρια του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου στην κορυφαία θέση της Grade 5 διοργάνωσης της Αλβανίας, που φιλοξενείται στις σκληρές επιφάνειες του National Sports Park.

Η Αρκαδιανού, η οποία θα γίνει 15 ετών τη Δευτέρα, θα ξεπεράσει το career high της, καθώς αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο ν. 1496 της παγκόσμιας κατάταξης. Όχι απλά κέρδισε τον πρώτο της τίτλο σε διοργάνωση της ITF, αλλά αγωνίστηκε στον πρώτο της προημιτελικό στο Circuit της ITF σε αυτό το τουρνουά, στο οποίο μπήκε έχοντας μόλις 2 νίκες σε κυρίως ταμπλό ITF διοργανώσεων.

Η Άννα έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κερδίζοντας στα προημιτελικά και την Ιταλίδα Costanza Traversi, ν. 1 στο ταμπλό και ν. 414 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF!

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©