O AOAX ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις 27/09/2016 στην κατηγορία Γιορτές

Την Κυριακή 25/9 η προπονητική ομάδα του ΑΟΑΧ συμμετείχε στην εθελοντική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για τα άτομα με αναπηρία στην οποία συνδιοργανωτές ήταν οι wheeling2help και ethelon.
Το Wheeling2help είναι μία ομάδα εθελοντών οι οποίοι ποδηλατώντας 32 ημέρες από Κων/πολη μέχρι Ηράκλειο Κρητης έχουν ως στόχο τη συγκέντρωση 19,000 ευρώ για την αγορά 100 αμαξιδίων όπου θα προμηθεύσουν την κάθε πόλη που θα περάσουν.
Έτσι η Αθήνα ήταν ένας ακόμα σταθμός όπου δόθηκαν 5 αμαξίδια στο τέλος της εκδήλωσης.
Ο Α.Ο.Α.Χαϊδαρίου έδωσε τη δυνατότητα στα άτομα που βρέθηκαν στο χώρο της Τεχνόπολης, να δοκιμάσουν το άθλημα της αντισφαίρισης, να διαγωνιστούν σε παιχνίδι στόχων και οι νικητές να κερδίσουν δώρα του ομίλου, πάντα με την καθοδήγηση των προπονητών του.
Την παράσταση έκλεψε η γιγάντια ρακέτα και μπάλα του τένις τα οποία προμήθευσε η εταιρία HEAD!
Αξίζει να σημειωθεί οτι οταν η κινητήριος δυναμη ειναι η αλληλεγγύη και η αγαπη για τον συνάνθρωπο τοτε μπορουμε να δημιουργήσουμε όμορφες εικόνες κι έντονα συναισθηματα ανάλογα με οσα ζήσαμε στην εκδήλωση της Κυριακής. Ηταν πραγματικα μια αξέχαστη εμπειρια για ολους τους παρευρισκόμενους φορείς, οι οποίοι αν και άγνωστοι μεταξυ τους κατάφεραν να γινουν μια ομάδα για ενα πολυ σημαντικο σκοπο.

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©