ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις 09/11/2016 στην κατηγορία Διακρίσεις Αθλητών

Την κορυφή κατέκτησαν οι ομάδες των ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ομίλου μας στη Α΄ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος (4-6/11).

Η ομάδα των ΓΥΝΑΙΚΩΝ μας συμμετείχε στην Α΄ Εθνική κατηγορία με τις αθλήτριες Αρκαδιανού Άννα και Κόκκοτα Αγγελική και συνοδό προπονητή τον Πούντζα Τάκη. Αναμετρήθηκαν με τις ομάδες των Α.Ο. Αθηνών, Α.Ο.Α. Παπάγου και Φοίβου Λάρισας στις οποίες κατάφεραν να επικρατήσουν και να τερματίσουν πρώτες στον όμιλό τους. Αυτό τους έδωσε το εισιτήριο για τη Β΄ φάση για να διεκδικήσουν τον τίτλο των Πρωταθλητριών ανάμεσα σε 4 ομάδες στις 25-27/11.

Η ομάδα των ΑΝΔΡΩΝ μας κατάφερε να προκριθεί στη Β΄ φάση και να διεκδικήσει την Άνοδο στην Α΄ Εθνική! Οι Μπαλογιάννης Γιώργος συνοδός προπονητής και παίκτης), Παπαγεωργίου Γιώργος  και Καραμάνης Θανάσης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις αναμετρήσεις με το Ρέθυμνο και την Πετρούπολη και πετυχαίνοντας το 2 στα 2 κατέκτησαν την 1η θέση στον όμιλό τους. Στις 25-27/11 η ομάδα των ΑΝΔΡΩΝ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει εκεί που ανήκει!!!!

Η πρόεδρος του συλλόγου Χαντζή Δήμητρα και το Δ.Σ. συγχαίρει θερμά τις προσπάθειες των αθλητών και των προπονητών που ακόμα μία φορά αναδεικνύουν την ποιότητα του τένις που επικρατεί στο Χαϊδάρι!!! 

 

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©